WAX ACADEMY - Brazilian Wax Specialist 
Rijksweg Centrum 33, 6161 EB Geleen


Geachte Klant

Maak nu je online afspraak. Je kunt het 24 uur van te voren annuleren.  Houdt u wel aan de tijden omdat we speciaal voor u tijd vrij maken en reserveren.  We sturen een bevestiging van uw afspraak per email.

Workshops dienen vooraf betaald te worden.  

Workshops worden in overleg gegeven. 

No Claim Formulier


Bij aankomst op de salon, kun je een No - claim formulier invullen. In deze formulier worden ADV-afspraken voorgelegd en geeft u aan of er enige allergieën zijn of andere huid aandoeningen, zodat misverstanden voorkomen kunnen worden. 


Aandachtspunten:

Hygiene:

Wax Academy verwacht bij elke behandeling, zeker in het geval van een Brazilian wax – van haar klanten dat ze schoon op de afspraak verschijnen. De Wax Academy heeft het recht personen met een slechte hygiëne hierop aan te spreken of zelfs te verwijderen. Komt dit bij dezelfde persoon nogmaals voor, dan zal de geboekte behandeling 100% bij de betreffende cliënt in rekening gebracht worden.

Een afspraak afzeggen / Te Laat

Mocht u te laat komen voor uw afspraak, geef dit telefonisch of per mail aan ons door. Elke afspraak kan tot 10 minuten na de afgesproken tijd, nog behandeld worden. Bent u later dan deze 10 minuten, dan maken wij graag een vervolg afspraak met u. Annuleert u dan toch uw afspraak zonder een vervolg afspraak te maken, dan brengen wij alsnog 50% van de kosten in rekening. 

Een afspraak vergeten:

Het kan gebeuren dat je een afspraak vergeet, ondanks de herinnering die je 24 uur van tevoren via de mail krijgt. Voor een vergeten afspraak wordt de eerste keer 50% in rekening gebracht, daarna houden wij, Wax Academy zich het recht voor om 100% de kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Wat kun je van ons verwachten?

De behandeling zal naar beste inzicht en vermogen uitgevoerd worden. Er wordt hygiënisch en met producten van goede kwaliteit gewerkt.

Wax Academy zal in het geval van (jou onbekende) contra-indicaties uit veiligheid niet behandelen.

 

Door het  maken van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Parkeren

Op de Rijksweg is er betaald parkeren voor de deur tot 20h00, excl. Koopavonden op donderdag t/m 22h00. U kunt gratis parkeren, overdag, op de Markt in Geleen dat 8 minuten lopen is naar de Rijksweg. Om de hoek van de salon is er ook gratis parkeer mogelijkheid in de woonwijken, 5 minuten lopen naar de salon. 

Klik hier om verder te gaan naar U boeking.   

 
E-mailen
Bellen
Instagram